Mennyi ideig tart a dj szolgáltatásod?

Az esküvői dj szolgáltatásom kezdése tőletek, illetve  a programoktól függ, a vége hajnal 4 óra.  Természetesen ha a hangulat, vagy Ti úgy kívánjátok akkor hosszabbításra van lehetőség.

Mikor szoktál érkezni a helyszínre?

Ez függ a telepítendő technika nagyságától, de általában 3 órával a rendezvény kezdete előtt.

Milyen dekorációs fénytechnikai lehetőségek vannak?

Technikai parkomban ledes PAR lámpák, úgynevezett falsugárzó lámpák vannak, melyekkel az esküvő vagy a rendezvény helyszínét be tudom világítani. Ezeket a lámpákat a falak, pillérek mellett helyezem el beltérben vagy akár kültéren.  További információkat személyesen szívesen adok erről a szolgáltatásról.

Ceremóniamesteri feladatokat vállalsz?

Nem! Ezt a feladatot profi szakemberre bízom, aki az esküvőtök napján azért van ott veletek, hogy semmi mással ne kelljen foglalkoznotok csak élvezni az eseményeket!

Zenét lehet kérni?

Természetesen lehet. Azt, hogy ezt, hogy szoktam a zenekérő vendégek felé kommunikálni arról további információt a személyes beszélgetésünkkor elmondom. 😉

Van lehetőség karaoke-ra?

Amennyiben valaki dalra fakadna akkor természetesen mikrofont tudok neki biztosítani, de karaoke műsorvezetést és a hozzá kapcsolódó videós kivetítést nem vállalom.

Van lehetőség projektoros vetítésre?

Természetesen van! Amennyiben projektorra és vetítővászonra van szükségetek akkor kérlek jelezzétek és szívesen biztosítom a számotokra.

Alkoholt fogyasztasz a rendezvény idején?

Nem. Sosem! Azt gondolom, hogy nekem mint esküvői és rendezvény dj szolgáltatónak alap, hogy megtiszteljelek Titeket azzal, hogy józanul biztosítom számotokra a jó hangulatot.

A helyszínen tartott szertartáshoz a hangtechnikát tudod biztosítani?

Igen, ehhez minden esetben egy különálló technikát viszek mikrofonnal, mikroporttal és egy zenei bejátszó eszközzel. Így egyszerre akár az esküvői vacsora helyszínén is és a szertartás helyszínén is szólhat  a háttérzene.

A szertartást egy erdőben tartanánk. Megoldható a hangosítása?

Természetesen. Ilyen esetekben ha nincs áramvételi lehetőség a közelben akkor akkumulátoros hangfalat használok a hozzá tartozó mikrofonnal, a zenéket pedig pendriveról vagy egy táblagépről játszom be.

Mikrofont tudsz biztosítani?

Természetesen. Alapból 2 db Sennheiser vezeték nélküli mikrofon mindig van nálam.