Amióta élek a szívem a zene ütemére dobog!

Dj pályafutásom nem a klasszikus sulibulikban történő fellépésekkel kezdődött. A 90-es években eleinte kazettákat , később cd-ket kezdtem gyűjteni és megannyi rádiós műsort rögzítettem, hogy a legfrisebb house , techno és trance slágerekhez hozzá jussak. A zene iránti szenvedélyem mellett az életem ekkor még a tanulás és a rajzolás körül forgott, mivel minden vágyam volt, hogy menő építészmérnök legyek, az egyik legjobb a szakmában. A főiskola elvégzése után a mérnöki tevékenységem végül nem az íróasztal mellé szegezett hanem a kivitelezésben találtam Önmagamat , így 12 éven át egy generálkivitelező cégnél építettem a szebbnél szebb épületeket és sajátítottam el a szakma minden apró részletét, de a dj énemet ezalatt sem adtam fel. A hobbim pedig egyre nagyobb teret hódított az életemben , míg végül úgy döntöttem , hogy a zene szeretete és a boldog párok valamint a megrendelők visszajelzései elköteleztek arra , hogy az elhivatottságom ezentúl a zenei szolgáltatásban teljesedjen ki és az egyik legjobb legyek az esküvői dj -k népes táborában.

A kezdetek…

Valamikor az ezredfordulón életem első lemezjátszóinak megvásárlásával zene iránti szenvedélyem sokkal szélesebb spektrumba került. Ekkorra zenei ízlésem még kifinomultabb lett és inkább a nyugodtabb, fúzionálisabb zenéket kezdtem hallgatni, gyűjteni ( lounge, jazz, funk, soul, nujazz, hip-hop, funkbreak, bossa ).  Mivel a technika már adott volt , hogy mixelgessek és a lemezállományom is szaporodott , így már dj Nestor-ként hatalmas sikerrel futottam a budapesti klubbélet programjaiban. A teljesség ígénye nélkül az alábbi helyeken pörgettem a fekete korongokat : Szóda, Lámpás, Garzon Café, Fogasház, Kópé terasz, Tripla, Kuplung, Pántlika, Bánkitó Fesztivál, Zóna étterem, Baldaszti étterem, Boutiq Bar, Lounge Radio …). Mindeközben elindultam a Radio Café-n megrendezett dj versenyeken , ahol rendszerint az elsők között végeztem és 2006-ban meg is nyertem azt. A Radio Café elismeréseként megannyi mixemet játszotta a péntek éjszakai műsorsávban éveken keresztül.

Amennyiben kíváncsiak vagytok a dj Nestor-ként végzett zenei munkásságomra akkor az alábbi linkeken meghallgathatjátok mixeimet:

8 évvel ezelőtt érkezett az első esküvői dj megkeresés egy helyszín részéről, ahol korábban már retro bulikat csináltam. Az esküvők zenei stílusa ekkor még kihívást jelentett számomra , de tudtam magamról, hogy meg fogom tudni csinálni! Kiváló alkalmazkodó képességemnek és a feladat iránti elkötelezettségemnek hála , a buli fantasztikusan sikerült és a rengeteg pozitív visszajelzésnek köszönhetően elhatároztam akkor , hogy IGEN, én ezt akarom csinálni! Most pedig már elmondhatom, hogy akkor a legtökéletesebben döntöttem!

Vegyétek fel velem a kapcsolatot még ma! Találkozzunk személyesen, és ismerjétek meg az általam nyújtott maximalizmust és odaadást , hogy az esküvőtök, rendezvényetek zenei és technikai háttere a legjobb kezekben legyen!

Hogy miért?

Mert örömmel tölt el ha a tánctér a szívvel – lélekkel végzett munkám miatt telik meg.
Mert a legjobb érzés amikor boldog párokat lát az ember és részt vehet a közös életük legszebb napján.
Mert a mai napig minden egyes alkalmat kihívásként élek meg és mindegyikre úgy készülök, mintha az az első lenne.
Mert folyamatosan fejlődöm és a legmagasabb minőséget szem előtt tartva fejlesztem mind a zenei állományom, mind az általam biztosított technikát.